Rösta till Guldstjärnan

Dags att rösta till Guldstjäran i kategorierna årets serviceföretag och årets serviceperson i Härjedalens kommun.

Utmärkelserna tilldelas den person respektive det företag eller arbetsplats som på ett särskilt förtjänstfullt sätt visat hög servicegrad och ett vänligt bemötande.

God service och vänligt bemötande gör ett område attraktivt att besöka, bo, verka och leva i. Gott värdskap är en framtidsfråga för vårt län. Därför arrangeras Guldstjärnan i länet.

Den 8 oktober utses årets kommunvinnare. Vinnaren i länsfinalen koras i januari 2022.

Monica Burman

Monica har en servicekänsla utöver det vanliga och ett glatt bemötande som smittar. Hon ger mycket energi, sprider glädje och är rolig. När vi hämtat eller lämnat paket på Dosan i Funäsdalen kommer vi alltid ut med ett leende på läpparna.

Caroline Fredin

Caroline är otroligt kreativ och har ett hjärta för att utveckla hembygden. Hon servar bybor, besökare och potentiella inflyttare med flera konton och grupper i sociala medier om Vemdalen och alla dess möjligheter för att främja inflyttning. En fin service för oss alla!

Mikaela Karlsson

Med järnvilja och hög servicenivå har Mikaela etablerat en butik med varuhussortiment i glesbygd, en lekplats, en bankomat, ett café samt ett utlämningsställe för Systembolaget, Apoteket och Post Nord. Det är fantastiskt hur hon utvecklar servicen i Lillhärdal.

Olivia Söderlund

Olivia brinner för Sonfjällsbygden och att få fler att vilja flytta hit. Hon spindeln i nätet för en massa initiativ som gagnar bygden. Hon är en riktig eldsjäl som bland annat driver Hedeinfo, Bränna Design, Hede företagargrupp och inflyttarservice.

Eva Åkerman

Eva har en otrolig motivation för att få Linsell att gå runt och få ha en affär att handla i. Hon är en guldstjärna som ställer upp i alla lägen och verkligen vill hjälpa alla med sin snabba service, såväl bybor som semesterfirare.

 

Rösta på årets serviceperson

Hedekrogen

Grabbarna på Hedekrogen vet exakt vad service inom restaurang innebär; möter varje gäst med ett leende, ett lugn och serverar oss fantastisk god och fräsch mat. Nu när efterfrågan ökat startar de upp en restaurang till på Hede camping. Vi väljer Hedekrogen varje gång!

Härjeåsjöns Lantgård & Flottaren

Med stor idérikedom och mycket arbete har Härjeåsjöns lantgård och värdshus gett kunderna "nära" produkter, både kött och grönt. De har skapat ett trevligt utflyktsmål med god mat och hemlagat fikabröd. Dessutom bjuder de på både musik och buskis. De berikar oss!

ICA Nära Ytterhogdal

ICA Hogdal är en mycket serviceinriktad butik som ställt upp till tusen för ortsbor under coronaperioden. De har med glatt humör och ett trevligt bemötande ombesörjt utkörning av mat och ihopplock av matkassar för avhämtning. Alltid hjälpsamma och trevliga. Värda hur många stjärnor som helst.

Myskoxcentrum

Myskoxcentrum har en otrolig och engagerad personal samt god och omsorgsfull djurvård. Med deras suveräna guider får man uppleva myskoxarna på nära håll samtidigt som deras jobb bidrar till att bevara dessa fantastiska djur. En fin park och ett mysigt utflyktsmål!

Skogspraktikern

Skogspraktikern har oerhört trevlig personal som alltid ställer upp och gör ett grymt jobb. De säger aldrig nej och inget är omöjligt. Företaget har också ett stort intresse för samhället och deras arbete bidrar till vackra grönytor och minskad förstörelse.

 

Rösta på årets serviceföretag

Senast uppdaterad: 27 september 2021 12:56
Redaktör för sidan: Helena Åkerlind
Faktaansvarig (syns endast i edit-läge): Saknas