Sök lediga jobb i Härjedalens kommun

Niklas Hamberg och Matilda Sandvold i snölandskap jobbar på Fjällsol

Skapa en profil för att bevaka lediga jobb i Härjedalens kommun. När ett jobb som är aktuellt för dig annonseras får du ett mejl.

Skapa eller uppdatera din profil Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

2021-06-04
Mark- och exploateringsingenjör
Vill du bidra tillsamhällsutveckling i ett expansivt i Härjedalen och vara med och bygga ett långsiktigt team? Mark & Exploatering tillhör Samhällsutvecklingsförvaltningen och ingår i Utvecklingsavdelningen tillsammans med Näringsliv, Upphandling och Folkhälsa. Vi arbetar med helheten och jobbar på tvären i hela kommunens organisation oavsett förvaltningstillhörighet.
Läs mer Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


 • Planingenjör
  Vi söker en planingenjör till vår gemensamma miljö- och byggavdelning för Berg och Härjedalenskommuner. Vi letar efter dig som vill arbeta med serviceinriktad och förtroendeingivandemyndighetsutövning, samt vara med på vår resa mot att bli Sveriges bästa miljö- och byggavdelning.
  Läs mer

 • Lärare språkval spanska
  Funäsdalens skola har i dagsläget ca 220 elever i årskurserna F-9. Skolan är vackert belägen mitt i byn vid foten av Funäsdalsberget. Vi har nära till längdspår, idrottsplats samt gondolen som tar oss upp till bergets toppstuga.Vi söker nu lärare för undervisning i språkval spanska årskurs 6-9. Tjänsten är ett vikariat på 50% under höstterminen. 
  Läs mer

 • Lärare i spanska
  Södra skolan i Sveg har ca 155 elever fördelade mellan årskurserna 7-9. Vi arbetar med digitala verktyg i undervisningen vilket innebär krav på god IT-förmåga och vilja att variera sin undervisning.  I Härjedalens kommun pågår ett utvecklingsarbete med att skapa en gemensam pedagogisk plattform och vi ställer höga krav på pedagogiskt ledarskap och förmågan att anpassa och individualisera undervisningen.
  Läs mer

 • Flygplatsman/flygräddningstjänst
  Vi söker en flygplatsman till flygplatsen i Sveg med uppstart så snart som möjligt. Du kommer att ingå i ett trevligt team, där du får möjlighet att påverka och skapa rutiner i en stimulerande miljö med varierande arbetsuppgifter. Vi har trafik mot Arlanda sex dagar i veckan.
  Läs mer

 • Vi söker extrapersonal inom äldreomsorg till Ytterhogdal
  Vi söker nya medarbetare i sommar som vill ha ett givande och meningsfullt jobb och göra skillnad varje dag i Ytterhogdal. Varje vecka behöver Härjedalens kommun timvikarier inom vård & omsorg. Ett arbete hos oss kan innebära arbete som personlig assistent eller inom äldreomsorgen.Vi rekryterar löpande och du blir kontaktad så snart vi matchar din ansökan med en verksamhet där vi tror du skulle passa in. Det är meriterat om du har erfarenhet eller utbildning inom vård samt körkort. 
  Läs mer

 • Vi söker extrapersonal inom äldreomsorg till Sveg
  Vi söker nya medarbetare i sommar som vill ha ett givande och meningsfullt jobb och göra skillnad varje dag i Sveg. Varje vecka behöver Härjedalens kommun timvikarier inom vård & omsorg. Ett arbete hos oss kan innebära arbete som personlig assistent eller inom äldreomsorgen.Vi rekryterar löpande och du blir kontaktad så snart vi matchar din ansökan med en verksamhet där vi tror du skulle passa in.Det är meriterat om du har erfarenhet eller utbildning inom vård. Körkort är ett krav.
  Läs mer

 • Undersköterska Äldreomsorgen Funäsdalen
  Vi har medarbetare som ska studera och några som går hem på föräldraledighet. Så vi söker DIG med undersköterskeutbildning eller liknande erfarenhet som vill ha ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad varje dag. Du arbetar med förekommande arbetsuppgifter inom vård och omsorg utifrån ett salutogent förhållningssätt. Vi som arbetar inom äldreomsorgen i Funäsdalen strävar efter att ha brukaren i centrum och ska erbjuda en trygg och stimulerande miljö för våra brukare. Om du vill du veta mera, ring oss så berättar vi gärna om vårt arbete. 
  Läs mer

 • Vi söker extrapersonal till Hede och Funäsdalen
  Vi söker nya medarbetare i sommar som vill ha ett givande och meningsfullt jobb och göra skillnad varje dag i Hede och Funäsdalen. Varje vecka behöver Härjedalens kommun timvikarier inom vård & omsorg, kök och service. Ett arbete hos oss kan innebära arbete som personlig assistent, inom äldreomsorgen, LSS, kök eller service. Vi rekryterar löpande och du blir kontaktad så snart vi matchar din ansökan med en verksamhet där vi tror du skulle passa in. Det är meriterat om du har erfarenhet eller utbildning inom vård eller kök samt körkort. 
  Läs mer

 • Resurspedagog till Härjedalens gymnasium
  Härjedalens gymnasium är en lagom stor skola med runt 230
  elever och cirka 40
  medarbetare. Skolan erbjuder
  sex nationella program plus
  introduktionsprogrammet. De
  nationella programmen som vi
  erbjuder är Barn- och fritidsprogrammet, Fordon och transportprogrammet,
  Industritekniska programmet,
  Ekonomiprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet
  och
  Samhällsvetenskapsprogrammet.
  Vi erbjuder också nationell
  idrottsutbildning mot
  längdskidor, skidskytte och
  alpint.Denna tjänst syftar till att vara stöd i vardagen på skolan för en elev med det behovet.

  Läs mer
Senast uppdaterad: 11 juni 2021 12:09
Redaktör för sidan: Anna Elfqvist
Faktaansvarig (syns endast i edit-läge): Saknas