Sök lediga jobb i Härjedalens kommun

Niklas Hamberg och Matilda Sandvold i snölandskap jobbar på Fjällsol

Skapa en profil för att bevaka lediga jobb i Härjedalens kommun. När ett jobb som är aktuellt för dig annonseras får du ett mejl.

Skapa eller uppdatera din profillänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


 • Gymnasielärare i fysik och matematik 
  Härjedalens gymnasium är en lagom stor skola med ca 220 elever och runt 40 medarbetare, vackert belägen vid Ljusnan mitt i centrala Sveg i östra delen av härliga Härjedalen. Skolan erbjuder sex nationella program samt introduktionsprogrammet. De nationella programmen vi erbjuder inför läsår 21/22 är Fordons- och transportprogrammet, Barn- och fritidsprogrammet, Industritekniska programmet, Ekonomiprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet och Samhällsvetenskapsprogrammet. De flesta av skolans gymnasiegemensamma kurser samläses i olika konstellationer, vilket gör att elever knyter nära kontakter med elever på andra program. Vi erbjuder också nationell idrottsutbildning inom längdskidor, skidskytte och alpint.
  Läs mer

 • Sjuksköterska
  Vi söker en sjuksköterska för tjänstgöring på korttidsavdelning Tallen i Sveg. Jobbet innebär stor grad av självständighet, och inkluderar ett nära samarbete med andra yrkeskategorier inom kommunen och regionen, samt med anhöriga. Vissa arbetsuppgifter utförs enligt avtal för primärvårdens räkning. Arbetstiden är förlagd enligt schema; dag, kväll och helg.
  Läs mer

 • Lärare i textilslöjd
  Funäsdalens skola har i dagsläget 224 elever i årskurserna F-9. Skolan är vackert belägen mitt i byn vid foten av Funäsdalsberget. Vi har nära till längdspår, idrottsplats samt gondolen som tar oss upp till bergets toppstuga. Vi söker nu lärare för undervisning i textilslöjd åk 3-9, tjänsten är ett vikariat med möjlighet till förlängning. Omfattningen på 50% kan eventuellt utökas beroende på behov samt ämneskombination.
  Läs mer

 • Förskollärare på Vemdalens förskola
  Vemdalens förskola är en förskola med två avdelningar. Förskolan är belägen mitt i byn med närhet till skog och fjäll.
  Läs mer

 • Lärare åk F-3 Bruksvallarnas skola
  Bruksvallarnas skola ligger i västra delen av Härjedalens kommun, i samma skolbyggnad finns även förskola samt fritidsverksamhet. Undervisning bedrivs åldersintegrerat där samarbete mellan olika skolformer är en naturlig del i vardagsarbetet. Närhet till natur med längdspår och skidbackar ger verksamheten förutsättningar att inkludera detta i undervisningen.  
  Läs mer

 • Samordnare
  Härjedalens kommun ska nu starta ett utvecklingsarbete tillsammans med Samordningsförbundet Jämtlands län, Samplanering Härjedalen. Samordningsförbundet verkar för att utveckla samordning och arbetsmodeller av rehabiliteringsinsatser. Målgruppen är människor i förvärvsaktiv ålder med behov av samordnade rehabiliteringsinsatser. Samverkande aktörer i förbundet är länets alla kommuner, Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan och Region Jämtland Härjedalen.
  Läs mer

 • Skolkurator
  Södra och Norra skolan i Sveg söker en driven och engagerad skolkurator. Vi är två rektorer som leder skolorna och vi har ett tätt samarbete för att hela tiden utveckla och förbättra våra verksamheter. Tjänsten kommer att vara placerad på Södra skolan vilket är en 7-9 skola i Sveg. Vi kommer påbörja nästa steg i rekryteringsprocessen med intervjuer under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan!
  Läs mer

 • Extrapersonal och sommarjobb till vård & omsorg, kök och service
  Vi söker ständigt nya medarbetare som vill ha ett givande och meningsfullt jobb och göra skillnad varje dag. Varje vecka behöver Härjedalens
  kommun timvikarier inom vård & omsorg, kök och service. Ett arbete hos oss
  kan innebära arbete som personlig assistent, inom äldreomsorgen, LSS, kök eller
  service. Vi rekryterar löpande och du blir kontaktad så snart vi matchar din ansökan med
  en verksamhet där vi tror du skulle passa in.

  Läs mer
Senast uppdaterad: 29 mars 2021 16:24
Redaktör för sidan: Anna Elfqvist
Faktaansvarig (syns endast i edit-läge): Saknas