Sök lediga jobb i Härjedalens kommun

Niklas Hamberg och Matilda Sandvold i snölandskap jobbar på Fjällsol

Skapa en profil för att bevaka lediga jobb i Härjedalens kommun. När ett jobb som är aktuellt för dig annonseras får du ett mejl.

Skapa eller uppdatera din profil Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

2021-06-04
Mark- och exploateringsingenjör
Vill du bidra tillsamhällsutveckling i ett expansivt i Härjedalen och vara med och bygga ett långsiktigt team? Mark & Exploatering tillhör Samhällsutvecklingsförvaltningen och ingår i Utvecklingsavdelningen tillsammans med Näringsliv, Upphandling och Folkhälsa. Vi arbetar med helheten och jobbar på tvären i hela kommunens organisation oavsett förvaltningstillhörighet.
Läs mer Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


 • Undersköterska Äldreomsorgen Funäsdalen
  Vi har några medarbetare som går på graviditetsledighet och andra som kommer att studera. Dessa behöver ersättas. Så vi söker DIG med undersköterskeutbildning eller liknande erfarenhet som vill ha ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad varje dag. Du arbetar med förekommande arbetsuppgifter inom vård och omsorg utifrån ett salutogent förhållningssätt. Vi som arbetar inom äldreomsorgen i Funäsdalen strävar efter att erbjuda en trygg och stimulerande miljö för våra brukare.Vi arbetar utifrån Brukarens behov och önskemål i centrum.Om du vill du veta mera, ring oss så berättar vi gärna om vårt arbete. 
  Läs mer

 • Helgjobb Äldreomsorgen Funäsdalen
  Vi söker nu dig som vill ha ett jobb på helger.  Söker dig som utbildar dig till omvårdnadspersonal eller som har ett intresse för äldre som vill ha ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad varje dag. Du arbetar med förekommande arbetsuppgifter inom vård och omsorg utifrån ett salutogent förhållningssätt. Vi som arbetar inom äldreomsorgen i Funäsdalen strävar efter att erbjuda en trygg och stimulerande miljö för våra brukare. Vi arbetar utifrån Brukarens behov och önskemål i centrum. Om du vill du veta mera, ring oss så berättar vi gärna om vårt arbete.
  Läs mer

 • Förskollärare till Funäsdalens Förskola
  Funäsdalens förskola är en 4 avdelnings förskola. Härjedalens kommun är ett samiskt förvaltningsområde, förskolan arbetar därför med samisk integrering.  Förskolan är belägen nära skog, fjäll och skidspår. Vi arbetar ständigt med utveckling och kvalitetssäkring av förskolan, det så kallade systematiska kvalitetsarbetet.  Goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditioner är meriterande. 
  Läs mer

 • Kommunikatör med webbansvar
  Läs mer

 • Resurspedagog högstadiet
  Funäsdalens skola har i dagsläget ca 220 elever i årskurserna F-9 samt tillhörande fritidshem. Skolan är vackert belägen mitt i byn vid foten av Funäsdalsberget. Vi har nära till längdspår, idrottsplats samt gondolen som tar oss upp till bergets toppstuga. Närhet till naturen sätter på olika sätt sin prägel på verksamheten som bokstavligt talat har ski-in ski-out läge. Vi söker nu en resurspedagog till arbete på högstadiet åk 7-9, 75-100%. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga medel beviljas.
  Läs mer

 • Planingenjör
  Vi söker en planingenjör till vår gemensamma miljö- och byggavdelning för Berg och Härjedalenskommuner. Vi letar efter dig som vill arbeta med serviceinriktad och förtroendeingivandemyndighetsutövning, samt vara med på vår resa mot att bli Sveriges bästa miljö- och byggavdelning.
  Läs mer

 • Resurspedagog förskoleklass
  Funäsdalens skola har i dagsläget ca 220 elever i årskurserna F-9 samt tillhörande fritidshem. Skolan är vackert belägen mitt i byn vid foten av Funäsdalsberget. Vi har nära till längdspår, idrottsplats samt gondolen som tar oss upp till bergets toppstuga. Närhet till naturen sätter på olika sätt sin prägel på verksamheten som bokstavligt talat har ski-in ski-out läge. Vi söker nu en resurspedagog till arbete i förskoleklass och på fritidshem, tjänsten är en visstidsanställning med möjlighet till förlängning. 
  Läs mer

 • Lärare språkval spanska
  Funäsdalens skola har i dagsläget ca 220 elever i årskurserna F-9. Skolan är vackert belägen mitt i byn vid foten av Funäsdalsberget. Vi har nära till längdspår, idrottsplats samt gondolen som tar oss upp till bergets toppstuga.Vi söker nu lärare för undervisning i språkval spanska årskurs 6-9. Tjänsten är ett vikariat på 50% under höstterminen. 
  Läs mer
Senast uppdaterad: 11 juni 2021 12:09
Redaktör för sidan: Anna Elfqvist
Faktaansvarig (syns endast i edit-läge): Saknas