Guldstjärnan och företagargalan

Med guldstjärnan och företagargalan vill Härjedalens kommun vara med och uppmärksamma inspirerande, nytänkande och driftiga människor och företagare. De betyder mycket för vår framtid!

Guldstjärnan

Guldstjärnan är en utmärkelse till en person eller ett företag som visat särskilt hög servicegrad och vänligt bemötande. Utmärkelserna går till den person och det företag som har haft högst servicenivå och bäst bemötande.

God service och bra bemötande gör ett område attraktivt att besöka, bo, verka och leva i. Gott värdskap är en framtidsfråga. Därför arrangerar länets kommuner Guldstjärnan i samarbete med länsstyrelsen, Sparbankstiftelsen och Jämtland-Härjedalen Turism.

Kommuninnevånarna nominerar och röstar fram årets serviceperson och årets servieföretag. Härjedalens kommun korar sedan vinnarna under företagargalan i oktober. Vinnarna i kategorierna, årets serviceperson och serviceföretag, går vidare till länsfinalen. Länsfinalens vinnare utses i januari kommande år.

Nominera till Guldstjärnan 2024!

Företagargalan

Företagargalan är en mötesplats för kunskapsutbyte, inspiration och glädje för människor och företag i kommunen. Föreningen Företagarna i Härjedalen och Härjedalens kommun arrangerar årligen företagargalan som en hyllning till kommunens alla företagare. Eftermiddagen inleds med inspirerande föreläsningar och kvällen avslutas med en trerätters galamiddag med prisutdelningar och underhållning.

Priser som delas ut under kvällen

  • Årets serviceperson - Guldstjärnan
  • Årets serviceföretag - Guldstjärnan
  • Årets företagare - Företagarna i Härjedalen
  • Årets hållbara företag - Länförsäkringar
  • Årets kvinnliga uppfinnare - Sigrid Strands fond

Företagargalan är en en hyllning till handlingskraft och företagsamhet!

Kontakt

Senast uppdaterad: 17 juni 2024 17:08
Redaktör för sidan: Helena Åkerlind
Faktaansvarig (syns endast i edit-läge): Saknas