Guldstjärnan och företagargalan

Med guldstjärnan och företagargalan vill Härjedalens kommun vara med och uppmärksamma inspirerande, nytänkande och driftiga människor och företagare. De betyder mycket för vår framtid!

Guldstjärnan

Guldstjärnan är en utmärkelse till en person eller ett företag som visat särskilt hög servicegrad och ett vänligt bemötande. Utmärkelserna går till den person respektive det företag som har haft högst servicenivå och bäst bemötande.

God service och bra bemötande gör ett område attraktivt att besöka, bo, verka och leva i. Gott värdskap är en framtidsfråga för vårt län. Därför arrangerar länets kommuner Guldstjärnan i samarbete med länsstyrelsen, Sparbankstiftelsen och Jämtland-Härjedalen Turism.

Kommuninnevånarna nominerar och röstar fram årets serviceperson och årets servieföretag. Därefter korar Härjedalens kommun vinnarna vid företagargalan i oktober. Vinnarna i kategorierna, årets serviceperson och serviceföretag, går vidare till länsfinalen. Länsfinalens vinnare utses därefter i januari månad.

Företagargalan

Företagagalan är en mötesplats för kunskapsutbyte, inspiration och glädje för människor och företag i kommunen. Föreningen Företagarna i Härjedalen och Härjedalens kommun arrangerar årligen företagargalan som en hyllning till kommunens alla företagare. Eftermiddagen inleds med inspirerande föreläsningar och kvällen avslutas med en tre-rätters galamiddag med prisutdelningar och underhållning. 

Under kvällen delas följande priser ut

  • Årets serviceperson - Guldstjärnan
  • Årets serviceföretag - Guldstjärnan
  • Årets företagare - Företagarna i Härjedalen
  • Årets hållbara företag - Länförsäkringar
  • Årets kvinnliga uppfinnare - Sigrid Strands fond

Företagargalan är en en hyllning till handlingskraft och företagsamhet!

Kontakt

Senast uppdaterad: 10 oktober 2022 08:37
Redaktör för sidan: Helena Åkerlind
Faktaansvarig (syns endast i edit-läge): Saknas