Företagargalan 2023

King Edwards JR

På årets Företagargala uppträder King Edwards JR. Det blir välkända låtar inom rock´n roll och dansband, och det smygs även in lite country. Kort sagt endast musik som gör det omöjligt att sitta still. Foto: Thomas Pedersen

Välkommen till Härjedalens största företagarfest fredag den 6 oktober, Tännäskröket.

Ja, jag vill anmäla mig till Företagargalan 2023!

Hela programmet ser du här:

Föreläsningar

Föreläsningar 13.30-16.30. Servering av kaffe, te och smörgås.

1. Cirkulär ekonomi

Tobias Jansson Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Hur kan ett samhälle se ut där resurser alltid tas tillvara och cirkuleras vidare utan att bli avfall? Visionen om ett sådant samhälle kallas cirkulär ekonomi och handlar om att designa om mekanismerna i ekonomin så att resurseffektiviteten ökar. Resultatet blir såväl ökad lönsamhet som minskad belastning på miljön.

Tobias Jansson har i över 10 år inspirerat med sina föreläsningar om möjligheter i det cirkulära samhället: cirkulära affärsmodeller som förlänger produkters livslängd, delningsekonomi som ger ökad nyttjandegrad, symbios mellan företag för resursutbyte, jordbruk som vitaliserar ekosystemet, och mycket annat. Han förmedlar en positiv framtidsbild som rymmer mängder av kreativa möjligheter.

Stig Engström

2. Min företagarresa

Stig Engström, Engcons grundare. Engcons resa från Lidsjöberg till Stockholmsbörsen

Från ändlösa nätter i garaget med postlådan full av brev från kronofogden till världsledande tillverkare av tiltrotatorer och succé på Stockholmsbörsen. ”En uppväxt utan grävmaskiner är ingen uppväxt”

Engcons ledande marknadsposition bygger på en historia som sträcker sig tillbaka till mitten av 1980-talet när tiltrotatorn var en ny uppfinning och Stig Engström övertygades om att denna skulle komma att förändra grävmaskinsindustrin. Engcon har sedan bolaget grundades år 1990 varit centrerat kring produktutveckling och slutanvändarfokus – som bland annat resulterat i flertalet utmärkelser.

Engcon har sitt hjärta och huvudkontor i Strömsund, en produktionsanläggning i Polen och 14 säljbolag runt om i världen. Visionen är tydlig - att förändra den grävande världen.

Sonia Elvestål

3. Ett ben kortare men ett helt liv rikare

Sonia Elvstål. Efter en vänstersväng med motorcykeln förändrades Sonias liv både fysiskt och psykiskt. Hon är en inspirerande talare som ger dig energi och insikter för din vardag och ditt arbete.

Du får en föreläsning som ger glädje och eftertanke för att göra vägval som leder till ett mer tillfredställande liv. Sonia vill som föreläsare inspirera till att ta vara på sitt liv, öka kvalitén i relationer och i människors samarbete med andra. "Att besegra sig själv är att besegra sin mäktigaste fiende"

Mingel på Tännäskröket

Mingel med med dryck och enklare tilltugg 16.30-18.00. Möjlighet att byta om inför kvällens galamiddag.

Galamiddag med prisutdelning och underhållning

Middagen startar 18.00. Prisutdelning till årets:

  • serviceperson
  • serviceföretag
  • kvinnliga uppfinnare
  • hållbara företag, Länsförsäkringar Jämtland
  • företagare

Kvällens meny

  • Rökt röding med friterad dill- och havtornsyrad gräddemulsion
  • Ren med gulbetapuré på lök och svarta vinbär-demi glaze med portvin
  • Glass på rågbröd, rabarber och lakrits
  • Lättöl och vatten ingår. Möjlighet finns att köpa annan dryck.

King Edwards JR uppträder och spelar under kvällen.

Pris

500 kronor exklusive moms per person (buss, föreläsningar, kaffe eller te och smörgås, mingel, galamiddag med alkoholfri dryck).

Betalning sker via kort eller swish på plats. Större sällskap kan även få faktura.

Buss

Bussar går från Sveg (över Vemhån, Vemdalen, Hede) och Funäsdalen (över Tännäs) och anländer till Tännäskröket till föreläsningarna. Efter avslutad galamiddag går bussarna tillbaka omkring klockan 22.30.

Se busstidtabeller

Övrigt

Möjlighet till övernattning finns på Tännäskröket. För att få 15% rabatt använd följande kod: foretagsgalan2023

Erbjudandet gäller 5-8 oktober, valfria nätter. Boende bokas via hemsidan boende på Tännäskröket Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Du kan även boka boende genom att mejla till bokning@tannaskroket.se (15 % rabatt gäller och du kan betala via faktura).

Anmälan

Ja, jag vill anmäla mig till Företagargalan 2023!

Senast uppdaterad: 18 september 2023 16:19
Redaktör för sidan: Helena Åkerlind
Faktaansvarig (syns endast i edit-läge): Saknas