Rösta på Guldstjärnan

Dags att rösta på Guldstjärnan i kategorierna Årets serviceperson och Årets serviceföretag i Härjedalens kommun

Utmärkelserna tilldelas den person respektive det företag eller arbetsplats som på ett särskilt förtjänstfullt sätt visat hög servicegrad och ett vänligt bemötande.

God service och vänligt bemötande gör ett område attraktivt att besöka, bo, verka och leva i. Gott värdskap är en framtidsfråga för vårt län. Därför arrangeras Guldstjärnan i länet.

Den 6 oktober utses årets kommunvinnare. Vinnaren i länsfinalen koras i januari 2024.

Anna Persson

Anna är helt underbar i sitt yrke som veterinär. Hon har högsta klass på både bemötande och kunskap. Hon behandlar alltid djur och ägare proffsigt vilket känns så tryggt. Hon ger råd och stöd i hur djuren ska behandlas. Med djurets bästa i fokus, peppande beröm och hejarop till ägarens insatser är Anna en riktig klippa.

Wilgot Tjärnås

Wilgot på Macken i Vemdalen är alltid trevlig, hjälpsam och en riktig arbetsmyra.  Har man problem hittar han alltid en lösning. Trots sina unga år bemöter Wilgot kunderna på ett proffsigt, glatt och väldigt serviceinriktat sätt. Det får en att känna sig välkommen och bidrar till macken som en trevlig träffpunkt.

Tina Söderström

Ingen är så glad, positiv och tillmötesgående som Tina på Berners i Sveg. Hon bemöter en alltid med ett leende. Tina ser till att det blir en bra lösning för mig som kund, både tidsmässigt och ekonomiskt. Hon håller det hon lovar och gör det där lilla extra för att underlätta för oss som bor i Härjedalen. När Tina söker reservdelar på skroten är det även en signal om att återbruk och hållbar konsumtion är viktigt för ett hållbart samhälle. Vi behöver fler Tinor i världen!

Lennart Hamnered

Lennart är en stark person som bidrar med kunskap och engagemang i föreningslivet. I föreningen Folkets Hus Ytterhogdal sköter han administration, tar hem de bästa filmerna, ser till så att huset fungerar och sköts om på bästa sätt. Han servar när det är möten, tar hand om besökare och hjälper byns föreningar och företag. Byn skulle inte ha det Folkets Hus som finns idag om det inte vore för det stora ideella arbete han gör.

Jag röstar påSkoogs Bistro & Deli

För en välkomnande atmosfär, service och matupplevelse på högsta nivå. Oavsett vem jag möter på Skoogs så är det med ett gott värdskap, god service och fantastisk mat. Rasmus och Emil har en otrolig förmåga att skapa ett vinnande lag både i köket och i matsalen. Med ett stort hjärta för hållbarhet och lokala råvaror är de en förebild för andra företagare i området.

Lofsdalsfjällens Turistnäring Ekonomisk Förening

Med ett brinnande intresse för byn har Lofsdalsfjällens Turistnäring Ekonomisk Förening med hjälp av god kundkännedom, enastående projektledning och ledbyggnation skapat en cykelpark anpassad för stora som små. De har gett Lofsdalen en ny reseanledning av toppklass och ökat sommarturismen markant. Det är otroligt viktigt för Lofsdalen som ort och därmed kommunen i stort.

Lillhärdals Värdshus

Med ett gediget engagemang i matlagning, service och bra öppettider får de byn att blomstra. Max och Thanyamai Svensson ger bygden ett inbjudande värdshus att samlas på. Maten är fantastisk och servicen är makalös. När gäster inte har möjlighet att själva ta sig till Värdshuset hämtar man dem och skjutsar sedan hem dem igen. Det är service det!

Vema Motor Skog & trädgård

Vema Motor, Skog och Trädgård erbjuder suverän service och förser hela länet med bra grejor som håller trädgård, skog och mark i trim. Förutom försäljning erbjuder de full service på maskinerna på ett proffsigt och kunnigt sätt. Ett värdefullt företag för Vemdalen med en framåtanda och ett engagemang som är fantastiskt!

Jag röstar på

Det finns fält som inte är korrekt ifyllda.
Detta fält är obligatoriskt, ett alternativ måste väljas.

Detta fält är obligatoriskt, ett värde måste anges.

Detta fält är obligatoriskt, ett värde måste anges.
Du måste bocka i kryssrutan för att godkänna hur vi hanterar dina personuppgifter.

Kontakt

Senast uppdaterad: 23 augusti 2023 08:13
Redaktör för sidan: Helena Åkerlind
Faktaansvarig (syns endast i edit-läge): Saknas