Platsvarumärke Härliga Härjedalen

Platsvarumärket är den samlade bilden och upplevelsen av Härjedalens kommun som geografisk plats. Tillsammans kan vi göra bilden av Härjedalen enhetlig och tydlig. Använd gärna varumärket i din verksamhet.

Först vill vi passa på och säga tack till alla er som medverkat i framtagandet av platsvarumärket Härliga Härjedalen! Tack för ert engagemang och kloka inspel! Nu är arbetet klart och företag, föreningar och organisationer är välkomna att använda sig av varumärket för att tillsammans med oss lyfta fram vår fantastiska bygd och allt det goda arbete som görs.

Ny gemensam webbplats

I arbetet med platsvarumärket har vi även tagit fram en ny gemensam webbplats, härligahärjedalen.se. Där lyfter vi det positiva som sker i Härjedalen, skapar stolthet
hos oss som bor och verkar här och guidar den som är på väg att flytta hit. Webbplatsen lanserades i april 2022 och kommer att kontinuerligt utvecklas. Kika gärna in på webbplatsen Härliga Härjedalen.se Länk till annan webbplats.

Hur platsvarumärket används

I riktlinjerna för platsvarumärket Härliga Härjedalen beskrivs de olika verktygen i form av platssymbol (logotyp), färgangivelser, typsnitt med mera. I verktygslådan nedan eller i menyn till höger kan du se hur symbolen används på exempelvis affischer, rollups och profilprodukter.

Riktlinjer för platsvarumärket Härliga Härjedalen , 6.2 MB, öppnas i nytt fönster.

Platsvarumärkets olika byggstenar i Verktygslåda

Ladda ned platssymbolen

Nedan, under rubriken relaterade länkar, kan du ladda ned platssymbolen i formatet png (för bildskärm och utskrift, även enklare tryck). Behöver du loggan i högre upplösning (eps) ta kontakt med oss så får du den via e-post. Kontaktuppgifterna hittar du längst ned på denna sida.

Senast uppdaterad: 20 juli 2022 13:45
Redaktör för sidan: Helena Åkerlind
Faktaansvarig (syns endast i edit-läge): Saknas