Lillhärdals återvinnings­central öppnar igen

Nya återvinningscentralen i Lillhärdal. Foto: Lisa Göstasdotter

Återvinningscentralen i Lillhärdal öppnar 5 juni 2024. Vatten och miljöresurs har förbättrat arbetsmiljön för personalen, uppdaterat fraktioner för återvinning och installerat en ny förpackningsinsamling.

Vatten och miljöresurs har investerat i en personalbod, tagit bort fraktionerna farligt avfall, kyl, frys, elavfall och vitvaror, som var de brister som gjorde att anläggningen stängde i januari 2023.Lillhärdals återvinningscentral öppnar igen på Vatten och miljöresurs webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Härjedalens kommun är stor och har få invånare som delar på kostnaden för återvinning och avfallshämtning. För att ha ekonomi i balans, med service för alla, arbetar personalen som bemannar återvinningscentralerna i Ytterhogdal och Sveg även i Lillhärdal. Öppettiderna förändras därmed för Ytterhogdal och Sveg.
Öppettider för Lillhärdal, Ytterhogdal och Sveg på Vatten och miljöresurs webbplats Länk till annan webbplats..

Återvinningscentralen i Sveg har generösa öppettider och invånare från Lillhärdal och Ytterhogdal hänvisas dit med de fraktioner som inte tas emot i Lillhärdal och Ytterhogdal. Lista över vilka fraktioner som finns på de olika återvinningscentralerna på Vatten och miljöresurs webbplats. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Senast uppdaterad: 30 maj 2024 13:56
Redaktör för sidan: Åsa Evertsdotter
Faktaansvarig (syns endast i edit-läge): Saknas