RSS-flöde


 • Stabilare läge inom vård och omsorg
  I dagsläget är sju personal bekräftade sjuka och hemma. Fem brukare har bekräftad covid-19.
  Läs mer

 • Dialogmöten om ny äldreplan torsdag 18 augusti i Hede och Sveg
  Dialogmötena hålls med alla organisationer som är medlemmar i HRPF, Härjedalens råd för pensionärer och funktionsnedsatta. Vad tycker du som är äldre är viktigt?
  Läs mer

 • Färre bekräftat sjuka - ansträngt men stabilt läge i vård och omsorg
  I Härjedalens kommun är just nu tre brukare bekräftat sjuka i covid-19 och flera har barriärvård i väntan på provsvar. Sju medarbetare är bekräftat sjuka i covid-19 och flera är hemma med symptom och väntar på provsvar.
  Läs mer

 • Ansträngt men stabilt läge i vård och omsorg
  I Härjedalens kommun är elva brukare bekräftat sjuka i covid-19 och flera har barriärvård i väntan på provsvar. Tolv medarbetare är bekräftat sjuka i covid-19 och många fler är hemma med symptom och väntar på provsvar. Anhöriga ombeds fortfarande undvika besök på särskilt boende.
  Läs mer

 • Sök stipendium för nyskapande kvinnor i Härjedalen och Jämtland
  - Det är ingen brist på kvinnor som är kreativa, uthålliga och envisa, det konstaterar Eva Samuelsson, innovatör, överläkare och professor i allmänmedicin. Nu uppmanar hon kvinnor med en ny affärsidé att söka stipendium ur Sigrid Strands fond för kvinnliga uppfinnare.
  Läs mer

 • Koknings­rekommendation av det kommunala dricksvattnet i Herrö hävs
  Rekommendationerna att koka det kommunala dricksvattnet i Herrö upphör efter att två omgångar vattenprover har analyserats utan anmärkning.
  Läs mer

 • Tillfällig stängning av kommunens korttidsboenden för äldre i Sveg
  Fem korttidsplatser inom äldreomsorgen på Björken och Lönnen i Sveg stängs från 2 augusti till 28 augusti 2022.
  Läs mer

 • Förtidsröstning på tolv orter öppnar 24 augusti 2022
  Söndag 11 september 2022 är det val till riksdag, kommunfullmäktige och regionfullmäktige. I Härjedalen finns förtidsröstning på tolv orter. Under valdagen finns vallokaler på fem orter.
  Läs mer

 • Fortsatt ansträngt läge i vård och omsorg
  I Härjedalens kommun är sex brukare bekräftat sjuka i covid-19 och flera har barriärvård i väntan på provsvar. Tio medarbetare är bekräftat sjuka i covid-19 och många fler är hemma med symptom och väntar på provsvar. Anhöriga ombeds fortfarande undvika besök på särskilt boende.
  Läs mer

 • Många sjuka ger ansträngt läge i vård och omsorg
  I Härjedalens kommun är tolv brukare bekräftat sjuka i covid-19 och flera har barriärvård i väntan på provsvar. Tio medarbetare är bekräftat sjuka i covid-19 och många fler är hemma med symptom och väntar på provsvar. Under helgen 30-31 juli 2022 utförs tidvis endast basal omvårdnad i vissa enheter. Anhöriga ombeds undvika besök på särskilt boende.
  Läs mer
Senast uppdaterad: 24 november 2020 14:11
Redaktör för sidan: Per Lundström
Faktaansvarig (syns endast i edit-läge): Saknas