Webbinarium: Ägarskifta Sverige

Sanna Arnfjorden Wadström

Sanna Arnfjorden Wadström, vd på Sinf.

Står du inför ett ägarskifte eller har du inte ens tänkt tanken? Vare sig det är aktuellt nu eller senare kan du just nu få kostnadsfri utbildning och rådgivning. Välkommen till ett kostnadsfritt webbinarium.

Nära hälften av Sveriges företagare närmar sig pensionsåldern och med det frågan om ägarskifte. Väldigt många skjuter frågan framför sig, vilket är naturligt. Svensk Industriförening, Sinf vill sänka tröskeln för er som kanske står inför ert livs största beslut – att lämna vidare ert livsverk till nya ägare. Under 2022–2023 erbjuder vi stöd till dem som behöver, genomgår eller har genomgått ett ägarskifte.

Görs ägarskiftet i god tid och på rätt sätt kan företaget bli mer värt för både dig som ägare, din verksamhet och dina medarbetare. Vårt mål är att du ska få till ett bra avslut och kunna framtidssäkra ditt livsverk.

Du är välkommen på ett webbinarium med Sanna Arnfjorden Wadström, vd på Sinf, torsdagen den 23 mars kl. 08.00. Anmäl dig till nedan.23 mar

Detta är en digital utbildning, ett webbinarium. Det kommer att finnas möjlighet att ställa frågor och även till viss diskussion.

En länk kommer att skickas ut 1–2 dagar innan tillfället.

Sinf verkar som kunskapsstöd till Tillväxtverket och erhåller initialt stöd ur den europeiska regionala utvecklingsfonden (ERUF) fram till sista augusti 2023 för att hjälpa er som behöver, genomgår eller har genomgått ett ägarskifte.

Se även Ägarskifte - Sinf Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Regionalfonden Sinf
Mer information
Datum: 23 mars 2023
Tid: 08:00 - 09:00
Plats: Webbinarium
Senast uppdaterad: 15 februari 2023 08:28
Redaktör för sidan: Cecilia Olla
Faktaansvarig (syns endast i edit-läge): Saknas