Inställda skolskjutsar och två stängda skolor

Närbild av  coronavirus.

Skolskjutsarna i Härjedalens kommun är inställda torsdag 13 januari 2022. Skolorna i Ytterhogdal och Hede är stängda.

Torsdag 13 januari 2022 är skolskjutsarna i Härjedalens kommun inställda. De flesta skolor är öppna men beroende på väder, väglag och pandemin kan personalstyrkan vara reducerad.

Information om skolskjutsar fredag 14 januari 2022 meddelas kvällen innan i skolans informationskanal till elever, föräldrar och lärare: Schoolsoft.

En del av skolskjutsarna sköts av länstrafiken. Kolla vilka linjer som går. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Stängda skolor i Hede och Ytterhogdal

Sonfjällsskolan i Hede

Sonfjällsskolan i Hede, från förskoleklass till årskurs 9, är stängd torsdag 13 januari 2022 på grund av inställda skolskjutsar, väder och väglag. Fritidshemmet är öppet för barn med föräldrar som jobbar i samhällsviktig verksamhet.

Centralskolan i Ytterhogdal

Skolan i Ytterhogdal , från förskoleklass till årskurs 6, är stängd torsdag 13 januari och fredag 14 januari 2022. Fritidshemmet är öppet för barn med föräldrar som jobbar i samhällsviktig verksamhet. Beslutet har fattats av kommunstyrelsens ordförande LG Nordlander (S). Orsaken är personalbrist på grund av pandemin.

Texten har uppdaterats 12 januari 2022 klockan 20.28.

Senast uppdaterad: 26 januari 2023 08:54
Redaktör för sidan: Åsa Evertsdotter
Faktaansvarig (syns endast i edit-läge): Saknas