Miljö- och byggförvaltningen får högt betyg för attityd, bemötande och kunskap

Foto: Morgan Grip

Kunderna är mest nöjda med miljö- och byggförvaltningens attityd, bemötande och kunskap, visar en enkät gjord under 2023.

Under 2023 har miljö- och byggförvaltningen i Härjedalens och Bergs kommuner erbjudit privatpersoner och företag, som har haft ärenden rörande bygglov, livsmedel, miljö- och hälsoskydd och serveringstillstånd, att svara på en enkät. 624 personer har svarat.

– Vi gör det här för att ta reda på hur vi kan ge bättre service, säger Annika Renman, chef för miljö- och byggförvaltningen.

Kunderna är mest nöjda med miljö- och byggförvaltningens attityd, bemötande och kunskap. Effektivitet, handläggningstider, information om processer och rutiner samt innehåll på webbplatsen anser kunderna att miljö- och byggförvaltningen kan bli bättre på.

Miljö- och byggförvaltningen har börjat jobba med utvecklingsområdena och hoppas att ska märkas märkas under året.

– Enkäten pågår och vi hoppas att kunderna vill fortsätta lämna synpunkter så vi kan se om vårt förbättringsarbete gör nytta, säger Annika Renman.

Enkäten är en del i SKR:s kundnöjdhets­undersökning om företagsklimat.
Undersökningen Öppna jämförelser: Företagsklimat 2023 och resultatet på SKR:s webbplats. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Senast uppdaterad: 6 maj 2024 10:56
Redaktör för sidan: Åsa Evertsdotter
Faktaansvarig (syns endast i edit-läge): Saknas